Παναθηναϊκός - Κολοσσός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για την 5η αγωνιστική της Basketleague και θέλει να φτάσει στο «3-0» εντός έδρας μετά τις νίκες επί της Λάρισας και του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για την 5η αγωνιστική της Basketleague και θέλει να φτάσει στο «3-0» εντός έδρας μετά τις νίκες επί της Λάρισας και του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι ΕΡΤ 3 στις 19:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε κακό… φεγγάρι μετά τις δύο βαριές ήττες με τη Βαλένθια και την Μπασκόνια, και ο Γιώργος Βόβορας πρέπει μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα να επαναφέρει την κανονικότητα στην ομάδα.

Εκτός για το Τριφύλλι ο Μάρκους Φόστερ, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα πριν από τρία βράδια στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα.

Αναλυτικά το άρθρο του ΕΣΑΚΕ:

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει αύριο (22/11, 19:30) έπειτα από σχεδόν ένα μήνα στη δράση για τη Stoiximan Basket League, αφού ο τελευταίος αγώνας του ήταν στις 25 Οκτωβρίου απέναντι στη Λάρισα Bread Factory. Οι πρωταθλητές υποδέχονται τον Κολοσσό H Hotels που θα δώσει τον τρίτο αγώνα του σε οχτώ μέρες καθώς το περασμένο Σάββατο νίκησε το Λαύριο Megabolt στη Ρόδο και την Τετάρτη ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή.

Η ιστορία

Ο αυριανός αγώνας θα είναι ο 39ος μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει τη μερίδα του λέοντος με 36 νίκες ενώ ο Κολοσσός H Hotels σημείωσε και τις δύο νίκες του στα πλέι οφ. Η πανδημία δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να αναμετρηθούν στην περσινή σεζόν στο ΟΑΚΑ, ενώ στο ματς της Ρόδου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε με 109-63 (Λασάν Κρομά 22π, 5ρ, 4κλ, Ντάνι Αγκμπελέσε 10 – Ταϊρίς Ράις 17π, 5ρ, 4ασ, Τζίμερ Φριντέτ 15π, 1/1β, 4/4δ, 2/2τρ, 4ασ.).

 

Σύνολο

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Κολοσσός H Hotels 36-2

 

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Κολοσσός H Hotels 19-0

 

Μεγαλύτερη διαφορά στα ματς της Αθήνας (46 πόντοι)

2005-06: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Κολοσσός H Hotels 112-66

 

Μεγαλύτερη επίδοση πόντων στα ματς της Αθήνας

2005-06: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Κολοσσός H Hotels 112-66 (Ντούσαν Σάκοτα 28 για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News