Παναθηναϊκός: Κοίταξε και δεύτερο παίκτη από τη Λοκομοτίβα

Παναθηναϊκός: Κοίταξε και δεύτερο παίκτη από τη Λοκομοτίβα

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Ένις Τσοκάι από την Λοκομοτίβα όμως δεν ήταν ο μόνος παίκτης που είχε ξεχωρίσει από την Κροατική ομάδα.

Από το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες το προηγούμενο καλοκαίρι, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Χρήστος Κόντης τσέκαραν τόσο τον νέο παίκτη του Τριφυλλιού όσο και τον 19χρονο Κροάτη Κατσαβέντα.

Ο δεύτερος ήταν συμπαίκτης του Τσόκαι και αγωνίζεται στο 10 με την χρηματιστηριακή του αξία να φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λοκομοτίβα δεν πουλάει φθηνά κι ας μην είναι μεγάλο μέγεθος στο κροατικό πρωτάθλημα.

Πέρσι έδωσε τον 18χρονο σεντερ φορ της Ρόκο Σίμιτς με 4.000.000 ευρώ στην Ζάλτσμπουργκ! Και πρόπερσι τον κίπερ Ίβο Γκρμπιτς με 3.500.000 στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

 


Παναθηναϊκός: Προτίμησε Τσοκάι από ένα «ακριβό» 8άρι – Ποιος ο λόγος

Οι μεταγραφές των Ενίς Τσοκάι και Αλέξις Τρουγιέ, φέρνουν φαρδιά πλατιά την «υπογραφή» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε την άνεση από τη διοίκηση να ψάξει για έναν ακριβό box-to-box, ο οποίος θα ερχόταν ως ενδεκαδάτος.

Πράγματι, ο Ιβάν τσέκαρε μερικές περιπτώσεις, δεν τελεσφόρησε καμία με τελευταίο χρονικά τον 30χρονο Καναδό, Τζόναθαν Οσόριο, οπότε στράφηκε στο «Plan B».

Όπως αναφέρει η Sportday, έλαβε υπόψη του και την αξιοθαύμαστη προσαρμογή του Άνταμ Τσέριν, ο οποίος δεν παίζει κατ’ ανάγκην βασικός, αλλά διότι με την απόδοση του πείθει ότι έχει τα προσόντα για να κρατήσει τον ρόλο.

Περαιτέρω, ο Γιοβάνοβιτς θα έχει τρεις παίκτες για να συμπληρώσουν την τριάδα στον «άξονα» του 4-2-3-1.

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε θα είναι ο επιτελικός μέσος και ο Ρούμπεν Πέρεθ ο αμυντικός χαφ. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές, εφόσον είναι υγιείς, δεν… βγαίνουν με τίποτα από το αρχικό σχήμα.

Άρα, οι Τσέριν, Κουρμπέλης και Τσοκάι θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση. Με τον Σλοβένο στην παρούσα φάση να έχει το προβάδισμα στην άτυπη ιεραρχία του Σέρβου προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News