Παναθηναϊκός: Κλείνει τον Τσοκάι

Παναθηναϊκός: Κλείνει τον Τσοκάι

Μία ανάσα από τον  23χρονο αμυντικό χαφ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ βρίσκεται ο Ένις Τσοκάι.

Ο διεθνής Αλβανός είναι η τελική επιλογή από τους Πράσινους οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται τελικά για τον Σελάχι.

Ο Τσοκάι είναι διεθνής με την ομάδα της χώρας του και φέτος με τη φανέλα της Λοκομοτίβα έχει πραγματοποιήσει 8 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα αποκτηθεί και αυτός με αγορά από την ομάδα του ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σκεντίγια και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τις ακαδημίες της Λοκομοτίβα.

Το 2019 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην αλβανική Λάτσι, με την οποία πραγματοποίησε 19 συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα.

Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Λοκομοτίβα, με την οποία συνολικά έχει πραγματοποιήσει 102 συμμετοχές, έχει πετύχει 5 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αλβανίας, μιας και αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου η χώρα του πήρε τη νίκη με 5-0 στις 8 Σεπτεμβρίου του 2021.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News