Παναθηναϊκός: Κλείνει η επόμενη μεταγραφή!

Παναθηναϊκός: Γιατί ο Ιβάν μπορεί να... χαμογελά με τη γκέλα!

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει προκειμένου να ολοκληρώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τις μεταγραφές που θέλει να κάνει τον Ιανουάριο και μία εξ’ αυτών είναι και στη θέση των εξτρέμ.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των πράσινων στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου μετά από εκείνη του Τιμοτέους Πούχατς. Ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε σταματάει εδώ κι αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμα δύο κινήσεις.

Αναλυτικότερα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί στις θέσεις των εξτρέμ. Σκοπός του είναι ν’ αποκτήσει έναν παίκτη πρώτης γραμμής, ο οποίος ουσιαστικά θα καλύψει το κενό του Αϊτόρ και δεύτερον θέλει να έχει έναν ακόμα, ο οποίος θα αποτελεί εναλλακτική επιλογή του Παλάσιος.

Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση οι πράσινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά ενός εξτρέμ, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Οι πληροφορίες που προκύπτουν μας αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αποκτήσει παίκτη του ίδιου επιπέδου με τον Ουριέλ Αντούνα.

Μάλιστα ο παίκτης που ήδη γίνονται οι συζητήσεις σε ποιότητα είναι σαν τον Αντούνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και στο οικονομικό κομμάτι αναμένεται να δοθούν αρκετά χρήματα, όπως στην περίπτωση του Μεξικανού, με σκοπό να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται ο παίκτης και να προσφέρει στην ομάδα. Σίγουρα μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Τέλος, στην περίπτωση του άλλου εξτρέμ δε βιάζεται ο Παναθηναϊκός, καθώς θα αποτελεί αναπληρωματική λύση. Έτσι, οι πράσινοι θα έχουν τη δυνατότητα με την ηρεμία τους να ψάξουν και να βρουν μια ποιοτική λύση έως το τέλος του Ιανουαρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News