Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» το sold out με Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός: Η ΑΕΚ... φέρνει sold out στη Λεωφόρο

Από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης φαινόταν πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τα «εξαφανίσουν» όλα.

Καρφίτσα δεν θα πέσει στο γήπεδο της Λεωφόρου την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης με σκοπό η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πετύχει το 7X7 και να παραμείνει πρώτη με… αέρα στη βαθμολογία της Superleague.

Για την ακρίβεια, από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους τα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά. Έτσι το ματς της Κυριακής οδεύει σε sold out κάτι που αναμένεται να γίνει και επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες.

Το διπλό στην Τούμπα σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και όσο η ομάδα παίρνει νίκες, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο «πανικός» για την αγορά ενός μαγικού χαρτιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News