Παναθηναϊκός: Κλειδώνει η ενδεκάδα με Σλάβια - Τα πρόσωπα

Παναθηναϊκός: Τότε θα γίνουν οι αγώνες του ερχόμενου πρωταθλήματος

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δείχνει πίστη πως η ανατροπή του 2-0 της Πράγας είναι εφικτή και θα δώσει πρώτος το σύνθημα για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Σλάβια.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με το ευχάριστο νέο της επανόδου του Αλεξανδρόπουλου στις προπονήσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ακόμη καταλήξει στο βασικό σχήμα, αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες επικρατέστερο μοιάζει ένα 4-2-3-1, με τον Χουάνκαρ και τον Σένκεφελντ να επιστρέφουν σε αριστερό άκρο άμυνας και θέση στόπερ αντίστοιχα συμπληρώνοντας με Μάγκνουσον και Κώτσιρα την τετράδα των μετόπισθεν.

Ρούμπεν και Κουρμπέλης θα συνθέσουν το δίδυμο κεντρικών χαφ, με τον Τσέριν σε πιο δημιουργικό ρόλο, ενώ ο Αϊτόρ θα είναι αριστερά, ο Βαγιαννίδης δεξιά αντί του τιμωρημένου Παλάσιος και ο Σπόραρ έχει πολλές πιθανότητες να παίξει από την αρχή στην κορυφή της επίθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News