Παναθηναϊκός: Κινητικότητα για δύο ακόμη προσθήκες!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Τα τελευταία νέα για τις ενδεκάδες του τελικού!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να έχει ακόμη δύο παίκτες μαζί του στην έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στο sportfm, προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρέμ. Μάλιστα τόνισε ότι η κίνηση για τον χαφ θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 μέρες.

Φυσικά, πρώτος στόχος παραμένει ο Μπλάνκο του οποίου η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Από κει και πέρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλάει και με άλλους χαφ που υπάρχουν στην λίστα και όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα τραβήξει η υπόθεση του Αργεντινού.

Το σίγουρο είναι ότι ένας χαφ θα είναι στην προετοιμασία της ομάδας για να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Σέρβου προπονητή.

Τέλος, στον Παναθηναϊκό κινούνται και για εξτρέμ ο οποίος θα βρίσκεται και αυτός στην προετοιμασία καθώς οι μοναδικές επιλογές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ είναι οι Παλάσιος και Αιτόρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News