Παναθηναϊκός: «Κίνδυνος» με Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: «Κίνδυνος» με Μπερνάρ

Ο Μπερνάρ μπήκε από χθες στη λίστα των παικτών του Τριφυλλιού που κινδυνεύουν ν’ απουσιάσουν λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Ο Μπερνάρ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Η συγκεκριμένη κάρτα ήταν η τρίτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως ο Βραζιλιάνος πήρε αυτές τις κάρτα σε τρία σερί ματς.

Από εκεί και πέρα πλέον κι εκείνος μπαίνει στη λίστα με τους παίκτες που κινδυνεύουν ν’ απουσιάσουν λόγω συμπλήρωσης καρτών. Να θυμίσουμε πως στην ίδια θέση βρίσκονται και οι Άνταμ Τσέριν, Χουάνκαρ, ενώ ο Ρουμπέν Πέρεθ έχει συμπληρώσει ήδη τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 16ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Τέλος, να αναφέρουμε πως σε περίπτωση που κάποιος από τους επόμενους τρεις ποδοσφαιριστές δεχθεί μία ακόμα κίτρινη κάρτα, τότε θα πρέπει να χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr