Παναθηναϊκός: Κέρδισε άξια το συμβόλαιο ο Γιοβάνοβιτς!

«Όχι απλά μένει, αλλά σχεδιάζει ήδη τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν ο Γιοβάνοβιτς»

Παναθηναϊκός: Τα ντέρμπι προσφέρουν ευκαιρίες να ανέβεις επίπεδο. Όχι τόσο στο κομμάτι της αγωνιστικής κατεύθυνσης αλλά στη διαχείριση πνευματικών καταστάσεων.

Είναι ξεκάθαρο το ότι η επιμονή στο πλάνο κι ο ακέραιος χαρακτήρας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εδώ και μήνες έχουν ποτίσει την αγωνιστική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού.

Μια ομάδα που φοβόταν να παίξει ποδόσφαιρο επί Μπόλονι, που πίκραινε το κοινό της παίζοντας κατενάτσιο μέσα στο ΟΑΚΑ προηγούμενη κιόλας επί του…Απόλλωνα Αθηνών, άρχισε σιγά σιγά να βγάζει προσωπείο ταιριαστό με το dna της.

Από τα πλέι οφ το τριφύλλι δείχνει μια πραγματικά πρωτόγνωρη άρνηση να καμφθεί από τα όποια αρνητικά γεγονότα και τις εξελίξεις σε παιχνίδια-τελικούς.

Ακόμα και σε ματς που κατέβηκε με τους αναπληρωματικούς του. Ειδικά πέρσι στο Καραϊσκάκη και στο Χαριλάου ο κόουτς έδωσε το σύνθημα στον οργανισμό στεκόμενος με πίστη όρθιος στο …μαστίγωμα της έδρας και απέναντι στη νεράιδα της παράδοσης που ψιθύριζε στο αυτί των παικτών του Παναθηναϊκού.

Είδαμε ομάδες πολεμιστών με το μαχαίρι στα δόντια σε εκείνα τα παιχνίδια, στον τελικό Κυπέλλου, στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ προ εβδομάδων, δεν είναι τυχαία τόσα παιχνίδια, άρα ο κόουτς έχει αφήσει στίγμα.

Προφανώς κέρδισε το συμβόλαιο του άξια γιατί απέδειξε ότι μπορεί να μεγαλώσει μαζί με τον οργανισμό. Η ουσία είναι να συνεχίσεις να αναπτύσσεσαι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News