Παναθηναϊκός: Κάτι ανάλογο με Παλάσιος-Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Κάτι ανάλογο με Παλάσιος-Αϊτόρ

Υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή ότι τη στιγμή που πρέπει θα εμφανίσει στην ιδανική κατάσταση τους παίκτες του.

Θυμηθείτε τον Παναθηναϊκό των περσινών πλέι-οφ. Πόσο βελτιώθηκε η επιθετική λειτουργία με την καθιέρωση του Ιωαννίδη στο 9, πόσο ανέβασαν την απόδοσή τους οι Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μπρινιόλι, Παλάσιος και Αϊτόρ, πόσο πιο φρέσκοι και γυμνασμένοι έδειχναν οι παίκτες.

Ο Γιοβάνοβιτς πιστώθηκε την άνοδο όλων, ειδικά των δύο τελευταίων. Δούλεψε πολύ με τον Παλάσιος. Ο Αργεντίνος έχασε κιλά, εμφανίστηκε στο γήπεδο με λιγότερο λίπος, έτρεχε πιο γρήγορα και πάνω από όλα είχε πολλά σπριντ σε υψηλή ένταση.

Στοιχεία που δεν φαινόταν πως μπορούσε να βγάλει το πρώτο διάστημα στη χώρα μας όταν οι οπαδοί του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι…παραθαλάσιος.

Ο Αϊτόρ πέρσι έμεινε στο κλαμπ επειδή δεν κατάφερε να φέρει κάποια πρόταση. Δεν τον ήθελε κανένας στην ομάδα, είχε μια απογοητευτική πρώτη χρονιά κι έμοιαζε μία λανθασμένη μεταγραφή με τον Ιβάν να τον αναβαπτίζει και τον Ισπανό να του το ανταποδίδει με ματσάρες.

Περιμένουμε κάτι ανάλογο να γίνει φέτος με Μπερνάρ, Βέρμπιτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News