Παναθηναϊκός: Καθοριστικός, στην ενδεκάδα και με ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Καθοριστικός, στην ενδεκάδα και με ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός στη σπουδαία νίκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είχε πολλούς πρωταγωνιστές, καθώς γενικότερα η ομάδα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να πάρει στους Ζωσιμάδες μια σπουδαία νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μια νίκη που είναι απ’ αυτές που τις χαρακτηρίζουμε «οιωνούς τίτλου», καθώς ο τρόπος που έρχεται είναι επεισοδιακός και συνάμα δραματικός. Ωστόσο βάσει εικόνας θα ήταν άδικο για τους πράσινους να φύγουν χωρίς τους τρεις βαθμούς από τα Γιάννινα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες του Τριφυλλιού, καθώς η εμφάνιση που πραγματοποίησε συνολικά η ομάδα ήταν εξαιρετική. Ένας απ’ αυτούς που έπαιξαν πολύ καλά ήταν και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Έλληνας αμυντικός πήρε τη θέση του τραυματία Χόρντουρ Μάγκνουσον και στάθηκε πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα. Μάλιστα στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης έσωσε με καθοριστικό τάκλιν την ομάδα του μετά από σουτ του Καραχάλιου μέσα από την περιοχή.

Όλη η φάση ξεκίνησε έπειτα από σοβαρό λάθος του Σένκεφελντ, ο οποίος γλίστρησε κι έδωσε τη δυνατότητα στον Μπάλαν να σκοράρει. Εκείνος όμως μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι κι έπειτα η φάση τελείωσε με το τάκλιν του Πούγγουρα.

Γενικότερα όμως ο Έλληνας αμυντικός ήταν παρών σε κάθε φάση που χρειάστηκε να καθαρίσει κι έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω από το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας, οι οποίοι είναι οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News