Παναθηναϊκός: «Καθάρισε» εύκολα με 3-0 τον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: «Καθάρισε» εύκολα με 3-0 τον ΟΦΗ

Καμία αντίσταση δεν βρήκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νίκησε με 3-0 σετ τον ΟΦΗ για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι κόντρα στον ΟΦΗ με 3-0 σετ και συνεχίζει την πορεία του στη Volleyleague χωρίς να έχει χάσει σετ.
Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε με άνεση η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα από το Ηράκλειο.Οι «πράσινοι» πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στη Volleyleague και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς να έχουν χάσει σετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα είχε τη συμπαράσταση περίπου 250 φιλάθλων της που την ενίσχυσαν και στο συγκεκριμένο ματς.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, στο πρώτο σετ ,  ο Παναθηναϊκός δεν  άφησε περιθώρια αντίδρασης στον  αντίπαλο του καθώς επιβλήθηκε άνετα του  ΟΦΗ σε όλους τους τομείς και είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο μετά τα μισά του πρώτου σετ το σκορ ήταν 16-9 για να λήξει τελικά με 25-16.

Στο δεύτερο σετ  ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στην αρχή του σετ καθώς δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από τον αντίπαλο καθώς ήταν ισόπαλος με 6-6 και 10-10.

Κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός αφυπνίστηκε με ωραία τελειώματα και μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα πήρε προβάδισμα με 20-16 σε 22 λεπτά . Ο ΠΑΟ κατάφερε να τελειώσει το σετ με 25-20 σε 25 λεπτά.

Δεν άλλαξε κάτι στο τρίτο σετ καθώς ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος και το κατέκτησε τελικά με 25-20.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε «Είχαμε καλή απόδοση και πετύχαμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας. Έχουμε διαφορά με αυτές τις ομάδες ωστόσο αυτό που ζητάμε είναι η απόδοση και σήμερα είχαμε και πάλι καλή απόδοση».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις που ανέφερε «Παίξαμε  καλό  ματς ιδιαίτερα στην άμυνα. Δουλέψαμε πολύ καλα και ήρθε  σχετικά εύκολα η νίκη. Βέβαια για να είναι εύκολες οι νίκες εξαρτάται από την δική μας απόδοση. Όπως και να έχει το τρίποντο είναι πολύ σημαντικό».

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας ανέφερε «Με κάποια πράγματα είμαι ευχαριστημένος. Είμαστε μια νέα ομάδα και νεαρή σε ηλικία και προσπαθούμε να παίξουμε σε ένα επίπεδο πολύ υψηλότερο από το δικό μας. Ο Παναθηναϊκός είναι δύο κλάσεις παραπάνω και κατά διαστήματα τα καταφέραμε. Έχουμε ένα ματς με την Κηφισιά μπροστά μας που ναι μεν είναι καλύτερη από εμάς αλλά είναι πιο κοντά στα μέτρα μας. Εμείς θέλουμε νίκες με τις ομάδες που είναι εκτός τετράδας».

Επιπλέον ο Ράντι Ντεβέχε  είπε «Μαθαίνουμε πολλά όταν παίζουμε με τόσο δυνατές ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα είμαστε πιο μαχητικοί , απόψε σίγουρα δεν ήταν η βραδιά μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News