Παναθηναϊκός: Κάτας, Πρίφτης, άλλος; Ένα ενδιαφέρον...πείραμα

Παναθηναϊκός: Κάτας, Πρίφτης, άλλος; Ένα ενδιαφέρον...πείραμα

Παρότι το μπάτζετ της ΚΑΕ δεν πρόκειται να ανέβει θεαματικά, ο Παναθηναϊκός του χρόνου θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην άκρη του πάγκου του θα έχει έναν ελπιδοφόρο προπονητή κι ένα εξίσου ελπιδοφόρο ρόστερ που θα κάνει ενδιαφέρον το …πείραμα.

Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι όποιος προπονητής κι αν προκύψει στη θέση του άχρωμου Ισραηλινού η ομάδα που θα προκύψει θα παίξει πιο ορθολογικό μπάσκετ από την φετινή που ώρες-ώρες δεν καταλάβαινες τι ήθελε να κάνει μέσα στο παρκέ.

Το ζήτημα είναι να φτιαχτεί ένα σύνολο που θα ξέρει πού θα «χτυπήσει», αλλά και πού «χτυπηθεί» από τον αντίπαλο ώστε να έχει λάβει τα μέτρα του.

Με λίγα λόγια ένα σύνολο που θα έχει ταυτότητα που φέτος δεν είχε.

Μπορεί σαν ομάδα να είσαι του «5-6», αλλά σε κάθε παιχνίδι άμα εξαντλείς τα όρια σου κανένας δεν πρόκειται να σου προσάψει το παραμικρό. Το θέμα είναι να μην φτάσεις να είσαι του «6» και να παίζεις μονίμως στο «3».

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News