Παναθηναϊκός: Καταλήγει στους έντεκα με ΠΑΟΚ - Οι πιθανές εκπλήξεις

Παναθηναϊκός: Τα λόγια Γιοβάνοβιτς στους παίκτες μετά την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ τρεις σερί φορές. Δύο για το Κύπελλο Ελλάδος και άλλη μία για το πρωτάθλημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ετοιμάζει ήδη την ομάδα γι’ αυτά τα ματς.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, ταξίδεψε κατευθείαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του για το πρώτο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε οι πράσινοι θα παίξουν αύριο (18/01, 20:30) στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά πως για να βγουν χωρίς προβλήματα κόπωσης ή και τραυματισμών αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να γίνει ειδική διαχείριση στην ενδεκάδα. Συνεπώς ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς την ίδια ενδεκάδα.

Κάτι τέτοιο δε σημαίνει πως στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας θα δούμε μεγάλης έκτασης rotation από τον Γιοβάνοβιτς, ωστόσο είναι δεδομένο από τώρα πως θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές.

Αρχικά κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα συνεχίσει να έχει φανέλα βασικού μετά και την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ. Από εκεί και πέρα στα άκρα της άμυνας πιθανόν να δούμε τον Πούχατς αλλά και στη δεξιά πλευρά μπορεί να έχουμε νέο πρόσωπο. Τέλος, παρτενέρ του Πούγγουρα αναμένεται να είναι ο Σένκεφελντ.

Στο κέντρο ο Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του, τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν τιμωρημένος. Ο Σλοβένος θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ενώ από εκεί και πέρα είναι αρκετά πιθανό να δούμε και τον Ρουμπέν Πέρεθ.

Όσον αφορά την επιθετική του γραμμή το Τριφύλλι υπάρχει μια πιθανότητα να έχει αλλαγές στα φτερά του αλλά μένει να το δούμε αυτό. Τέλος, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ θα είναι διαθέσιμος αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί, καθώς χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής αλλά και αγωνιστικό ρυθμό αφού τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 13 Νοεμβρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News