Παναθηναϊκός: Καταιγίδα αγάπης και... ελπίδας!

Παναθηναϊκός: Ξανά, αξιόπιστη λύση για ενδεκάδα

Η αλήθεια είναι το να βλέπεις νέα παιδιά, που στην πλειοψηφία τους προέρχονται από τα σπλάχνα σου ή τα έχεις μεγαλώσει στις τάξεις σου σαν τον Αλεξανδρόπουλο, τον Χατζηγιοβάνη και τον Πούγγουρα να παλεύουν, να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, είναι ελκυστικό γεγονός για να το υποστηρίξεις και να παθιαστείς μαζί τους.

Η καλή εικόνα που παρουσίασαν αυτά τα παιδιά στο Καραϊσκάκη (ειδικά ο Σώτος και ο Αχιλλέας), σε συνδυασμό με το …κόλλημα του κόσμου με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρνουν ένα κύμα ελπίδας και δημιουργούν καταιγίδα αγάπης που τόσο ανάγκη έχουν στο Κορωπί.

Είναι πολλές οι νοσηρές νοοτροπίες που πρέπει να ξεριζώσει ο Σέρβος που απαραίτητα χρειάζεται να νιώσει ότι ο κόσμος τον στηρίζει γιατί βλέπει πράγματα από αυτόν και καταλαβαίνει ότι στο Κορωπί γίνεται συστηματική δουλειά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News