Παναθηναϊκός: Καρέ υποψηφίων για τον πάγκο - Ποια τα ονόματα

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς και οι άλλοι τρεις της λίστας

Τέσσερις περιπτώσεις με επικρατέστερη τη δεδομένη στιγμή, εκείνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχουν ξεχωρίσει στην ΠΑΕ με τον Γιάννη Αλαφούζο να παίρνει τις αποφάσεις του σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Livesport, πέρα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πόντους έχουν πάρει οι Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Ρενέ Βάιλερ και Κρις Κόουλμαν.

Για τον Σέρβο προπονητή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Πανιώνιο, ενώ μετέπειτα, εργάστηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Από κει και πέρα, ο Βάιλερ είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Υπήρξε πρωταθλητής Βελγίου και Αιγύπτου, εργάστηκε στις Σοφχάουζεν, Ααράου, Νυρεμβέργη, Άντερλεχτ και Λουκέρνη.

Όσον αφορά τον τέταρτο και τελευταίο της λίστας, ο Ουαλός, Κόουλμαν θα μπορούσε να αποτελέσει την «έκπληξη» στο Τριφύλλι. Γνωρίζει από Ελλάδα, καθώς έχει βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΛ τη σεζόν 2011-2012. Προπόνησε την πρώτη ομάδα της πατρίδας του, αλλά και τις Φούλαμ, Σοσιεδάδ, Κόβεντρι, Σάντερλαντ και Χεμπέι Τσάινα Φόρτσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News