Παναθηναϊκός: Καλύτερα από Καρλίτος-Μακέντα

Παναθηναϊκός: Βρήκε διάταξη για τα.... ταμπούρια ο Γιοβάνοβιτς

Φώτης Ιωαννίδης- Αντράζ Σποράρ δίνουν περισσότερο firepower από Καρλίτος-Μακέντα. Πέρσι είχες τρεις φορ που όμως έναν βαρβάτο δεν έκαναν όλοι μαζί.

Το αποτέλεσμα; Έχασε πολλούς δικούς του βαθμούς ο Παναθηναϊκός εξαιτίας της αστοχίας του ή της ραθυμίας των φορ του στα κρίσιμα σημεία, όταν έπρεπε να παρθεί η σωστή απόφαση στην εκτέλεση.

Αυτό το είδαμε κυρίως με τις ομάδες της περιφέρειας.




Το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα θυμόμαστε, είχαν προηγηθεί αντίστοιχες καταστάσεις στην Τρίπολη (όπου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να αποφύγει την ήττα), στο Βόλο (όπου μέχρι το 1-0 του Φαν Βέερτ είχαν χαθεί τρομακτικές ευκαιρίες), στο Ηράκλειο (χαμένο πλασέ του Ιωαννίδη στο 2-2), στο Αγρίνιο (χαμένο πέναλτι Καρλίτος κι ένα… τσουβάλι φάσεις) για να μην πιάσουμε το ματς του α’ γύρου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δίχως ψήγμα υπερβολής, ο Παναθηναϊκός είχε χάσει τουλάχιστον 10 βαθμούς σε ματς που ενώ κυριαρχούσε έπαιζε καλά και δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, κατάφερνε να χάνει τα πάντα αδικώντας μονίμως τον εαυτό του.




Φέτος είναι τουλάχιστον πιο εύστοχος, μπορεί τον κόσμο να μην τον ικανοποιεί ότι κερδίζεις σχεδόν πάντα στο γκολ, αλλά τουλάχιστον…νικάς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News