Παναθηναϊκός: Καλύπτει τις απολαβές του Αλ Ταμάρι - Ποιο το ποσό

Αλ Ταμάρι: Αυτός είναι ο εκλεκτός για τα εξτρέμ - Ψημένος ο πάικτης, κρίνεται στην οψιόν αγοράς

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν τεθεί υπ όψιν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεχωρίζει εκείνο του Μούσαλ αλ Ταμάρι για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρέσει στον Σέρβο τεχνικό του τριφυλλιού, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews.

Ο Αλ Ταμάρι είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Ανήκει στη βελγική Λέουβεν που τον απέκτησε τον Οκτώβριο του 2020 από τον ΑΠΟΕΛ.

Η αλήθεια είναι ότι ο ιορδανός ακραίος επιθετικός με 22 αγώνες, ένα μόλις γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο Βέλγιο.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2023 ο σύλλογός του ωστόσο επειδή δεν έχει ικανοποιηθεί από τις επιδόσεις του συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού του κάτι που φαίνεται πως επιχειρούν να εκμεταλλευθούν οι πράσινοι.

Παράλληλα, οι απολαβές του που δεν ξεπερνούν τα 400.000 ευρώ τον χρόνο δεν κρίνονται απαγορευτικές για τα δεδομένα της ελληνικής ομάδας. Το θέμα πλέον είναι τι ποσό θα ζητήσει ο σύλλογός του για ενοίκιο και αν σε μια ενδεχόμενη συμφωνία θα μπει οψιόν αγοράς. Στην ΠΑΕ δεν επιθυμούν να χρονοτριβήσουν και γι αυτό τόσο η υπόθεση Ταμάρι όσο και οι άλλες που έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικά σχεδιασμό αναμένεται να αποκτήσουν ταχύτερους ρυθμούς τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News