Παναθηναϊκός: Καλώς έπραξε και τον κράτησε ο Πρίφτης

Μποχωρίδης: «Και κάθε μέρα να παίζαμε, εμείς θα πρεπε να είμαστε έτοιμοι!»

Ορθώς έπραξε ο προπονητής κι αποφάσισε την παραμονή του Λευτέρη Μποχωρίδη την επόμενη σεζόν στην ομάδα παρότι ο Μακεδόνας γκαρντ δεν είχε και πολλούς θαυμαστές στις τάξεις των οπαδών.

Παρότι ο παίκτης έκανε καλή σεζόν ελάχιστοι του το αναγνώρισαν, έλα όμως που είναι αθλητής χρήσιμος και οικονομικός, ο μόνος που παίζει άμυνα στην περιφέρεια κι ο δεύτερος μετά τον Σαντ Ρος που ακουμπά τα δύο μέτρα (1.96 είναι).

Σε αυτό το μπόι μετριέται και ο ΤΤ Μπρέι αλλά ο Αμερικανός δεν είναι σίγουρος ότι θα είναι και τη νέα σεζόν κάτοικος ΟΑΚΑ. Στο Μαρούσι ο Δημήτρης Πρίφτης έχει μαζέψει καλούς περιφερειακούς αλλά το θέμα είναι πως για επίπεδο Ευρωλίγκας όλοι τους είναι κοντοί.

Ο Μέικον έχει ύψος 1.88 μέτρα. Ο Πέρι έχει ύψος 1.85 μέρα. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς 1.92 μέτρα. Εντάξει, τον τελευταίο δεν τον λες και…μισή μερίδα, μα άμυνα παίζει μόνο με τα μάτια ενώ όσο κι αν οι Αμερικανοί είναι διατεθειμένοι να πάρουν στο κυνήγι τον προσωπικό τους αντίπαλο το περιορισμένο τους μέγεθος πάντα θα είναι θέμα.

Επειδή δεν γίνεται γι άλλη μια σεζόν ο Κουβανός κι ο Παπαπέτρου να λύνουν όλα τα θέματα αμυντικά, πολύ σωστά κρίθηκε πως ο Μποχωρίδης αξίζει μια θέση στο επόμενο ρόστερ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News