Παναθηναϊκός: Καλή λύση για τον πάγκο

Μποχωρίδης: «Και κάθε μέρα να παίζαμε, εμείς θα πρεπε να είμαστε έτοιμοι!»

Αν ρωτάγανε εμάς τι να κάναμε με την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη θα ανανεώναμε τον Έλληνα γκαρντ… χθες.

Μια χαρά λύση είναι ως 3ος πόιντ γκαρντ, διαθέτει γλυκό καρπό (42% από το τρίποντο φέτος στην ελληνική λίγκα, συν 77% στις βολές), παίζει άμυνα, δεν γκρινιάζει ποτέ ακόμα κι αν αγωνίζεται δευτερόλεπτα.

Ο Μποχωρίδης έμεινε μακριά από τραυματισμούς και πραγματοποίησε καλή σεζόν παρότι πολλοί δεν είδαν με καλό μάτι το περασμένο καλοκαίρι το…ξαναζεσταμένο φαγητό. Τον Ιούλιο του 2014 ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την ομάδα του Παναθηναϊκού, με τον Άρη να λαμβάνει 350.000 ευρώ για το νέο …Διαμαντίδη όπως αποκαλούνταν στο Βορρά ο Λευτεράκης.

Στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης υπήρξε συμπαίκτης με το μπασκετικό πρότυπό του, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2015 και του 2016.

Το 2017 κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της καριέρας του. Τον Νοέμβριο του 2017 έλυσε το συμβόλαιό του για να επιστρέψει στον Άρη. Τον Ιούλιο του 2020, ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας στους πράσινους μετά από τρία χρόνια, πραγματοποιώντας φέτος μεστή σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News