Παναθηναϊκός: Καλές, οικονομικές επιλογές Αμερικανών

Παναθηναϊκός - Παρτιζάν 89-85: Τα highlights - Video

Μπορεί ο Δημήτρης Πριφτης να μην είναι του διαμετρήματος των Ζοτς, Ιτούδη, Μεσίνα, Λάσο, αλλά παραμένει άριστος γνώστης του αθλήματος, παρεμβαίνει στο παιχνίδι, έχει συγκεκριμένο πλάνο, κάνει επιμέρους διορθώσεις, ψάχνει να βρει λύσεις παρά τις εμφανείς ελλείψεις και το χαμηλό μπάτζετ.

Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες που έχει διαλέξει (αν και από τα …πανέρια) δεν δείχνουν άσχημοι.

Δεν λέμε για τον Ουάιτ και τον Μεϊκόν που μας ήταν γνωστοί, αλλά για τους Πέρι, Εβανς, Φλόιντ που έδειξαν πραγματάκια στα φιλικά και επίσημα παιχνίδια, δείχνοντας ότι είναι σε θέση να προσφέρουν βοήθειες και στην Ευρωλίγκα παρότι εκεί φυσικά το επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο.

Ο πρώτος είναι πολύ αθλητικός αλλά ακόμα μέτριος οργανωτής, βάζει το κεφάλι κάτω και ορμά στη ρακέτα δίχως να λογαριάζει αντίπαλο, ενώ οι δύο ψηλοί διαθέτουν μεγάλο άνοιγμα χεριών, εντυπωσιακό επιτόπιο άλμα που σίγουρα στην Ελλάδα θα τους χαρίσει πόντους δημοφιλίας ( η Ευρωλίγκα είναι άλλο…ανέκδοτο, εκεί θα χρειαστεί πλάνο και τύχη για να σταθούν από την αρχή δίχως…παρατράγουδα).

Για το μπάτζετ που του δόθηκε ο κόουτς δείχνει να έχει επενδύσει σωστά.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News