Παναθηναϊκός: Να βγάλει προσωπικότητα!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Το άηττητο σερί του Παναθηναϊκού έσπασε απέναντι στην ΑΕΚ μέσα στη «Νέα Φιλάδελφεια», σ’ ένα ματς που οι πράσινοι μπορούσαν να πάρουν περισσότερα. Ωστόσο από εδώ και πέρα καλούνται ν’ αφήσουν τα πάντα πίσω τους και να προχωρήσουν μπροστά.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην «OPAP Arena» και είδε την ΑΕΚ να του σπάει το αήττητο σερί των 16 πρώτων αγωνιστικών. Παράλληλα η Ένωση μ’ αυτή τη νίκη μείωσε τη διαφορά και πάλι στους 4 πόντους με το πρωτάθλημα πλέον να αποκτάει νέο ενδιαφέρον.

Είναι δεδομένο πως το ντέρμπι έχει αρκετό ζουμι, όμως οι πράσινοι οφείλουν να το αφήσουν πίσω και να κοιτάξουν μπροστά. Το τρίτο ημίχρονο, όπως συνηθίζουμε να λέμε, είναι πλούσιο και κυρίως λόγω των εξωαγωνιστικών συνθηκών αλλά και τις απόφασης του διαιτητή για το γκολ της ΑΕΚ που ήρθε με τον τρόπο που ήρθε.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και δεν έχει κριθεί τίποτα. Ακόμα και με νίκη του Τριφυλλιού πάλι δε θα γινόταν στέψη όπως πολλοί νομίζουν. Μιλάμε για έναν μαραθώνιο 36 αγωνιστικών με πάρα πολύ κομβικό σημείο σ’ αυτό και τα playoffs που θα διεξαχθούν μετά τη regular season. Εκεί που ουσιαστικά οι έξι πρώτες ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους σε πολύ απαιτητικές δέκα αγωνιστικές.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά ότι τίποτα δεν τελείωσε μ’ αυτή την ήττα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είναι σε καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, όμως οφείλει να προχωρήσει μπροστά. Δεν έχει άλλη επιλογή εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα. Ούτε να αναλωθεί στις κροτίδες, ούτε πουθενά αλλού. Συσπείρωση κι αντίδραση από το επόμενο κιόλας παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μυστικό πως έχει πολύ δύσκολο δεύτερο γύρο, καθώς έχει να περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη αγωνιστική κι έπειτα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα περιμένουν έδρες όπως το Βικελίδης, το Καραϊσκάκης, η Τρίπολη, το Περιστέρι, οι οποίες είναι απαιτητικές και μπορεί να γίνει η ζημιά σε περίπτωση που το Τριφύλλι δε δείξει αντίδραση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News