Παναθηναϊκός: Κακώς που δεν έχει παίξει περισσότερο

Παιδικές ασθένειες που δεν τις ξεπερνάς

Γράφουν κάμποσοι στα social ότι είναι κατάντια για τον Παναθηναϊκό να κατεβαίνει στα παιχνίδια του με πιο αξιόπιστο ημίψηλο τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Εμείς πάλι λέμε ότι κάκιστα τόσο καιρό δεν έχουν δοθεί περισσότερες ευκαιρίες στους γηγενείς.

Μπορεί ο πρώην παίκτης του Προμηθέα να μην κάνει επικοινωνιακό γκελ, αλλά προσωπικά μας αρέσει το στυλ του.

Πατάει παρκέ με λογική στρατιώτη για να χτυπήσει και να χτυπηθεί, να καταθέσει ότι έχει και δεν έχει. Δε θα λουφάρει , μήτε θα «κλέψει». Μαζί του ξέρεις ότι δεν θα εξοικονομήσει δυνάμεις.

Στο κομμάτι ιδιοσυγκρασίας θυμίζει Καϊμακόγλου, με τη διαφορά ότι ο τελευταίος ήταν πιο ποιοτικός.

Περίπτωση mobile ψηλού ο Λεωνίδας από αυτούς που αρέσουν στον Αργύρη Πεδουλάκη, παίζει με ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ και δίνει ότι έχει.

Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε ότι ισχύει-μήνες τώρα-για τους Αμερικανούς. Το βασικό κομμάτι του παιχνιδιού του Κασελάκη που εξυπηρετεί τους πράσινους είναι η ικανότητα του να παίξει μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη της γραμμής ψηλών ως δίδυμο, τόσο στο «3» όσο και στο «4».

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News