Παναθηναϊκός: Και τώρα μεταγραφές - Απόφαση για υπέρβαση

Αλαφούζος - Γιοβάνοβιτς τα είπαν επί 2,5 ώρες στην πτήση για Πράγα!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 4η αγωνιστική της Super League 1 και πανηγύρισε ισάριθμα «τρίποντα» στο πρωτάθλημα, όπου φιγουράρει μόνος στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Πινέδα στο 36’, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση χάρη σε πέναλτι του Αϊτόρ στο 43’ και στην… ανατροπή από ημίχρονο, ξανά από την άσπρη βούλα με τον Σπόραρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει 12 βαθμούς και είναι στο +4 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 6 πόντους. Ο πρώτος παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο πριν τη διακοπή, η δεύτερη πηγαίνει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Πλέον, οι πράσινοι φουλάρουν για τη μεταγραφική τους ενίσχυση και οι προϋποθέσεις για πορεία πρωταθλητισμού ανοίγουν την όρεξη και στη διοίκηση, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport.

Επειδή αναγνωρίζουν τα προβλήματα με την ενίσχυση του ράστερ είναι αποφασισμένοι να φουλάρουν από σήμερα για δύο μεταγραφές στη μεσαία γραμμή.

Ενός κεντρικού μέσου που θα παίζει στο 6 και στο 8 και προορίζεται για βασικός και ενός επιτελικού μέσου που θα ξεκουράζει τον Μπερνάρ.

Ο τελικός λόγος ανήκει στον Γιοβάνοβιτς όμως η ΠΑΕ θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του προπονητή ανεξαρτήτως κόστους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News