Παναθηναϊκός: Και τι έγινε που δεν σκόραρε;

Το... παστέλωσε ο Παλάσιος, 1-0 ο Παναθηναϊκός - Δείτε το γκολ (vid)

Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά είχε τις καλύτερες φάσεις για να πετύχει τέρμα και γενικά γοήτευσε τον κόσμο με το ολοκληρωμένο του παιχνίδι.

Για μια ακόμα φορά. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι πια από τους αγαπημένους της εξέδρας συνεχίζοντας την απίστευτη παράδοση των Αργεντινών παικτών που εδώ και δεκαετίες έχουν στα παπούτσια τους θαρρείς ένα μαγικό φίλτρο που τους κάνει πάντα σημείο αναφοράς σε αυτό τον σύλλογο. Το ολοκληρωμένο ταλέντο είναι αυτό που το παίξιμο του έχει μία αρμονία.

Αυτήν την αρμονία στο συγκεκριμένο παιδί την ξεχωρίζεις με την πρώτη ματιά. Δεν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή προικισμένο με απίθανα φυσικά προσόντα. Δεν τον βλέπεις να σπριντάρει και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Δεν είναι Λέτο για παράδειγμα.

Επίσης για τον Παλάσιος δεν μπορείς να πεις πως είναι ούτε ο πιο γρήγορος, ούτε ο πιο δυνατός, ούτε ο πιο τεχνικά προικισμένος ποδοσφαιριστής που έχεις δει. Έχει όμως λίγο απ΄ όλά και βγάζει όλα του τα προσόντα με μία ισορροπία και δημιουργούν αρμονία στο παίξιμο του που κάνουν τον κόσμο να παραληρεί, τους συμπαίκτες του να τον ψάχνουν διαρκώς στο χορτάρι και τον Τύπο να εξυμνεί κάθε του εμφάνιση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News