«Παναθηναϊκός και Ρεάλ για Γκιεντράιτις»

«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Γκιεντράιτις»

Νέο δημοσίευμα αναφέρεται σε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον άσο της Άλμπα, Ρόκας Γκιεντράιτις. Αλλά όχι μόνο αυτός!

Οι πρωταθλητές Ελλάδα μπορεί να έχουν σχεδόν τα πάντα σε… παύση λόγω κορωνοϊού, καθώς είναι άγνωστη ακόμα τόσο η επιστροφή στο παρκέ για φέτος και η τύχη της σεζόν, αλλά και οι επιπτώσεις για την επόμενη, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δεν λείπουν.

Όπως ανέφερε πριν μέρες ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχει μπει ο Ρόκας Γκιεντράιτις (27χρ., 2μ.), με τον φόργουορντ της Άλμπα να έχει κάνει μια θαυμάσια σεζόν με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας στην Ευρωλίγκα, έχοντας στη ρούκι σεζόν του στη διοργάνωση 13,8 πόντους και 4 ριμπάουντ σε 25 αγώνες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι “πράσινοι” έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 28χρονο παίκτη της Άλμπα, ωστόσο δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει στο… ραντάρ της τον Λιθουανό πρώην άσο της Ρίτας, καθώς τον καλοβλέπει και η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το defensacentral.com.

Ο Γκιεντράιτις έχει συμβόλαιο με την Άλμπα ως το 2021, το οποίο υπέγραψε πέρσι, ωστόσο υπάρχει “buy out” σε αυτό που δίνει την δυνατότητα και στις δυο πλευρές να διακόψουν την συνεργασία τους με την καταβολή του προβλεπόμενου αντιτίμου μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News