Παναθηναϊκός: Και οι τρεις στην ενδεκάδα του τελικού Κυπέλλου!

Παναθηναϊκός: Και οι τρεις στην ενδεκάδα του τελικού Κυπέλλου!

Πολύ καλός σε ρόλο Γκασίνοβιτς ο Λούκας Βιγιαφάνιες στο Καραϊσκάκη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αργεντινός ξεχωρίζει όταν έχει δίπλα του παίκτη τύπου «πίτμπουλ» (Αλεξανδρόπουλος).

Φέτος αναγκάστηκε να παίξει πρώτη φορά στη ζωή του ως «οκτάρι» και παρόλα αυτά μια χαρά τα κατάφερε, όμως το ζήτημα είναι ο Παναθηναϊκός να τον εκμεταλλευτεί σε θέσεις που θα είναι χρησιμότερος, πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Στο Φάληρο με το που πέρασε στο χορτάρι ο Πέρεθ, η συνύπαρξή των κεντρώων έγινε ακόμα πιο αρμονική.

Σε λίγες μέρες γυρίζει ο Σέρβος στη δράση, λογικά ο Λούκας, ο Ισπανός και ο Γκασίνοβιτς θα είναι η τριπλέτα του Ιβάν για τον τελικό Κυπέλλου.

Η μεσαία γραμμή σε τριάδα, ταιριάζει στα προσόντα του Βίγια και του Μιγιάτ. Εκτός όμως από τις ποδοσφαιρικές παραμέτρους, μία επιπλέον που μπορεί να διαπιστώσει κανείς, σχετίζεται με το κίνητρο που έχουν οι παίκτες.

Κίνητρο ξεκάθαρα στο «φουλ». Είτε για να κερδίσουν ακόμα πιο πολύ τον προπονητή που μιλά στην καρδιά τους, είτε επειδή έτσι κι αλλιώς τα ντέρμπι τα βλέπουν περισσότερα μάτια και με την σειρά τους θέλουν να αποδείξουν πράγματα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News