Παναθηναϊκός: Και... μεταγραφές στην Κύπρο - Τα ραντεβού του Ιβάν

Παναθηναϊκός: Ακόμη ένα τρικ από Γιοβάνοβιτς έφερε γκολ

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί σε λίγες μέρες για την Κύπρο εκεί όπου θα γίνει προετοιμασία της ομάδας ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Βέβαια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει μόνο στα πλάνα του την προετοιμασία της ομάδας αλλά και να συναντήσει διάφορους εκπροσώπους μανατζερικών γραφείων που διατηρούν την έδρα τους στο νησί.

Ο Σέρβος προπονητής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Κύπρο λόγω των όσων πέτυχε με τον ΑΠΟΕΛ όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Champions League.

Μάλιστα έχει δημιουργήσει τον δικό του κύκλο από ανθρώπους που προστέθηκαν στην ποδοσφαιρική ατζέντα των επαφών του.

Στόχος του Γιοβάνοβιτς είναι να βρει τους κατάλληλους παίκτες ( εξτρέμ και χαφ) ώστε να ενισχύσει την ομάδα του.

Έτσι ο κόουτς των Πρασίνων αναμένεται να έχει μια σειρά  από ραντεβού με Κύπριους ατζέντηδες με φόντο το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Τέλος, αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες που θα τεθούν στα υπόψιν του 60χρονου προπονητή θα αγωνίζονται αποκλειστικά στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφού οι Κύπριοι agents διαθέτουν στα πελατολόγιά τους παίκτες που αγωνίζονται σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Επίσημο: Αυτά είναι τα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός σε 8 μέρες αναχωρεί για την Κύπρο, όπου θα παραμείνει για 10 μέρες και εκεί θα κάνει μια μίνι προετοιμασία λόγω και της διακοπής για το Μουντιάλ.

Εκεί το τριφύλλι αναμένεται να δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις. Η πρώτη αναμένεται για γίνει την 1 Δεκεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά, η δεύτερη στις 4 κόντρα στην Πάφο και στις 7 τη Σαλαμίνα.

Για να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν από το τριφύλλι αναμένονται οι υπογραφές.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News