«Παναθηναϊκός και Χιμπέρνιαν για Φέρο!»

«Παναθηναϊκός και Χιμπέρνιαν για Φέρο!»

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι Παναθηναϊκός και Χιμπέρνιαν ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Φέρο από την Μπενφίκα.

Σύμφωνα με την abola, οι δύο ομάδες βρίσκονται στη πρώτη γραμμή για την υπογραφή του παίκτη με τους Σκωτσέζους να έχουν προβάδισμα.

Ο Φέρο είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2023.

Φέτος έχει 9 συμμετοχές και η Μπενφίκα θέλει να τον δώσει κάπου δανεικό για να πάρει παιχνίδια ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 2.5 εκατ.ευρώ.

Ακόμα, έχει αγωνιστεί σε Μπενφίκα, Βαλένθια, Χάιντουκ Σπλιτ και Φίτεσε.

Μένει να δούμε αν το συγκεκριμένο σενάριο ευσταθεί.

Δείτε παρακάτω:

 

Πέρασε από το μικροσκόπιο δύο κυπριακές λύσεις ο Γιοβάνοβιτς!

O Παναθηναϊκός συνεχίζει να τσεκάρει την αγορά με σκοπό την απόκτηση εξτρέμ ή κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σκανάρει δύο περιπτώσεις εξτρέμ από την Κύπρο.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Μαρκίνιος. Ο Βραζιλιάνος είναι 26 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και φέτος έχει 19 εμφανίσεις με 6 γκολ ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Μαϊου του 2025.

Έχει αγωνιστεί σε Καστανχάλ, Μπαάνγκου, Μπραγκαντίνο, Πόντε Πρέτα, Κορίνθιανς Β, Σπόρτ Ρεσίφε, Κορίνθιανς, Κουιάμπα και ΑΠΟΕΛ ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1.200.000 εκατ. ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Λέο Μπέγκτσον. Ο Σουηδός είναι 24 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Αγωνίζεται στον Άρη Λεμεσού και φέτος έχει 18 συμμετοχές με 5 γκολ ενώ το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Μαϊου του 2025.

Έχει αγωνιστεί σε Χαμάρμπι, Γκέφλε, Τάμπι, Χάκεν και Άρη Λεμεσσού ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News