«Παναθηναϊκός και Χάιντουκ Σπλιτ για Ντίμερς»

Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό σενάριο για Ντίμερς

Στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό επανήλθε το όνομα του κεντρικού χαφ Μαρκ Ντίμερς.

Η περίπτωση του 28χρονου Ολλανδού μέσου είχε “παίξει” δυνατά το περασμένο καλοκαίρι για τους Πράσινους και μάλιστα φέρεται να υπήρχε και συμφωνία για την απόκτησή του από τη Φέγενορντ, αλλά ένας τραυματισμός χάλασε τη μεταγραφή και το Τριφύλλι στράφηκε στον Λούντκβιστ.

Τώρα ο Ντίμερς έχει αποθεραπευτεί πλήρως, επιστρέφοντας πριν μερικές εβδομάδες στη δράση, αλλά δεν υπολογίζεται στη Φέγενορντ και φέρεται να έχει επανέλθει στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, μετά τους Ολλανδούς, τα κροατικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μαρκ Ντίμερς.

Ο 28χρονος κεντρικός χαφ απασχολεί τη Χάιντουκ Σπλιτ, η οποία ήδη συζητά με τη Φέγενορντ για τον δανεισμό του. Ρεπορτάζ από την Κροατία ανέφεραν χτες πως ο Ντίμερς έχει δεχτεί κρούση και από τον Παναθηναϊκό και σκέφτεται την προοπτική της Ελλάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News