Παναθηναϊκός - Καμπάλα Live Streaming

Παναθηναϊκός - Καμπάλα Live Streaming

Παναθηναϊκός – Καμπάλα Live Streaming

Παναθηναϊκός - Καμπάλα Live Streaming

  • 27/07/2017 – 21:30
  • Απόστολος Νικολαΐδης, Λεωφόρος
  • Cosmotesport 1

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει απόψε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την νέα σεζόν, υποδεχόμενος την Καμπάλα στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Στόχος των «πράσινων» δεν είναι άλλος από την νίκη, που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι ακόμη κι αν περάσει την Καμπάλα, ο Παναθηναϊκός δεν εξασφαλίζει την συμμετοχή του στους ομίλους της διοργάνωσης. Θα χρειαστεί να αποκλείσει μια από τις ισχυρές ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα Playoffs του Europa League. 

Πάντως, υπάρχουν πιθανότητες για το Τριφύλλι να βρεθεί στους ισχυρούς. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο. Είτε με τον αποκλεισμό τουλάχιστον 5 ομάδων στον 3ο προκριματικό του Europa League με υψηλότερη βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό ή με τον αποκλεισμό τουλάχιστον 4 ομάδων στον 3ο προκριματικό του Europa League με υψηλότερη βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό συν τον αποκλεισμό της Βάρνταρ από την Κοπεγχάγη στον 3ο προκριματικό του Champions League.  Διαβάστε αναλυτικά πώς θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός στους ισχυρούς.

Πάμε ταμείο με το Παναθηναϊκός – Καμπάλα

Ο σχηματισμός που θα χρησιμοποιήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι το… κλασσικό 4-4-1-1, με τα επικρατέστερα πρόσωπα της «πράσινης» ενδεκάδας να είναι τα εξής:

Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί – Κολοβέτσιος – Μολέδο – Χουλτ, Κουρμπέλης – Ζέκα, Χατζηγιοβάνης / Καμπέθας – Λουντ, Άλτμαν, Μολίνς

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά του τους Μολέδο και Κολοβέτσιο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και αριστερά ο Νίκλας Χουλτ. Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι οι άρχοντες της μεσαίας γραμμής, με τον Λουντ να αγωνίζεται στο αριστερό φτερό και έναν εκ των Χατηγιοβάνη, Καμπέσας στο δεξί. Ο Μολίνς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος, με τον Άλτμαν να αγωνίζεται πιο πίσω.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 ώρα Ελλάδος, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesport 1.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Παναθηναϊκός – Καμπάλα Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://wizhdsports.is/live/stream49.php

http://www.sports-stream.net/live/ch5.html

http://trgoalstv.com/stream11.html

http://www.soccerjumbotv.me/ch-1.html

http://www.sportingvideo.com/20170727/vv597915c682a2d5.79233639-1740041.html

http://www.sportingvideo.com/20170727/vv597963314b6112.37943105-1740296.html

http://myfeed2all.eu/watch/558100/1/watch-panathinaikos-vs-gabala-fc.html

– Συνεχής ανανέωση…

Πάμε ταμείο με το Παναθηναϊκός – Καμπάλα και τα υπόλοιπα παιχνίδια του Europa League! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News