Παναθηναϊκός Κ19: Ήττα από την Ενόπλων

Πράσινοι MAΓΚΕΣ διέλυσαν τον Ολυμπιακό και έδειξαν τον δρόμο για το... βράδυ!

Φιλικό με την Εθνική Ενόπλων έδωσε ο Παναθηναϊκός Κ19 την Τρίτη (8/10) στην Παιανία έχοντας φυσικά απουσίες λόγω των Εθνικών ομάδων.

Η Ενόπλων έχοντας αρκετούς έμπειρους παίκτες ακόμη και από τη Super League 1 (Τάσος Καραμάνος της Λαμίας), επικράτησε με 2-1.

Ο Ροβίθης του Εργοτέλη ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με πλασέ εντός περιοχής και ο Καρβούνης ισοφάρισε με ωραίο διαγώνιο σουτ. Το τελικό 1-2 έγινε από τον Στρίγγα με σουτ.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στάθηκε καλά και ήταν μία ευκαιρία για τους νεαρούς για να πάρουν ένα ματς στα πόδια τους εν όψει της συνέχειας. Όσο για την Ενόπλων, αυτή ήταν η πρόβα τζενεράλε για το Παγκόσμιο (CISM) στην Κίνα.

Παναθηναϊκός Κ19: Χατζηγιαννάκης, Σαμαράς, Κούτσιας, Ρόμπι, Σιδεράς, Ηλιάδης, Καρβουνής, Νιάρχος, Βόσσος, Λαζαρίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σακελλαρόπουλος, Δημοσθενιάδης, Λίλο, Μαυρουδής, Καραγιάννης, Γεωργόπουλος, Λιούμης

Εθνική Ενόπλων: Λυμπερόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Βουρνάζος, Οικονομόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Χοτζάλι, Βίλα, Ουές, Σμυρλής, Ροβίθης, Μάναλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δασκαλάκης, Καραμάνος, Στρίγγας, Ταμπάκης, Βλάχος, Νυφαδόπουλος, Φουκαράς, Μπουρσέλης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News