Παναθηναϊκός Κ19: Αυτό είναι το ρόστερ της νέας σεζόν

Άτυχος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1)

Για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο και την διακοπή λόγω της πανδημίας, θα προπονηθούν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Κ19.

Την Παρασκευή οι παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid-19, ενώ από χθες πραγματοποίησαν σε γκρουπ στο «ΥΓΕΙΑ» προαγωνιστικό διαγνωστικό έλεγχο.

Στη σημερινή προπόνηση ατομικό θα κάνουν οι Σαντικάι και Καρνέσης, ενώ ο Αυγερινός έχει αναρρωτική άδεια και ο Μπιλάλ αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή (17/7).

Αναλυτικά το φετινό ρόστερ της Κ19 αποτελούν οι: Διονύσης Σαμαράς, Αλέξανδρος Σαντικάι, Γιώργος Τουρκοχωρίτης, Γιώργος Σιδεράς, Γιάννης Νιάρχος, Αλέξανδρος Ρόμπι Ένβιν, Μανώλης Οικονομάκης, Σπύρος Βόσσος, Αλέξης Κούτσιας, Παύλος Καρβούνης, Κώστας Λαζαρίδης, Έβιν Τόρρα, Νίκος Καρνέσης, Κλίντμαν Λίλο, Γιώργος Νικολάου, Στέφανος Ζαφείρης, Κώστας Στόιος, Δημήτρης Κωστόπουλος, Ραφαήλ Μακροδημήτρης, Γιώργος Δημοσθενιάδης, Γιάννης Πορφυρόπουλος, Χρήστος Κρυπαράκος, Γιώργος Παυλάκης, Άγγελος Γωγουβίτης, Γιώργος Πουλιανός, Λεάντρο Φρόκου, Μάριος Τζαβίδας, Φάνης Αυγερινός, Αμπντελραχμάν Μπιλάλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News