Παναθηναϊκός: Ηθελε κάλυψη του Νέντοβιτς και τον πήρε...

Παίρνει «πακέτο» Πρίφτη και Μέικον ο Παναθηναϊκός

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ που κυκλοφορούν αλλά αυτό είναι η μια πλευρά του νομίσματος.

Η άλλη λέει πως είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τον χειμώνα τον …επισκέφτηκε κι ο κορονοϊός.

Αποτέλεσμα ήταν ο διεθνής άσος να παίξει μόλις στους 37 από τους 71 αγώνες του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις (Stoiximan Basket League, EuroLeague, Super Cup και Κύπελλο), ενώ δεν αγωνίστηκε καν στα playoffs.

Μπορεί η ΑΕΚ και το Λαύριο να μην ήταν ομάδες που μπορούσαν να σε ανησυχήσουν μα ο Νεμάνια πήρε πέρσι ένα από τα βαρύτερα συμβόλαια για να είναι εκεί την ώρα της μάχης κι όχι στα πιτς.

Σίγουρα όλοι ήξεραν πως έφεραν στο Μαρούσι ένα παιδί ταλαιπωρημένο από το κορμί του γι αυτό και φέτος προνόησαν να του βάλουν δίπλα τον Νταρίλ Μεϊκόν που έχει καλύτερο βιογραφικό και προοπτική από τον Μάρκους Φόστερ που ήρθε πέρσι.

Ο Νέντοβιτς αγωνίστηκε μόλις στο 52% των αγώνων των πράσινων, με την απουσία του να γίνεται εμφανής σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια. Το προπονητικό τιμ ήθελε κάλυψη στη θέση 2 και την βρήκε με ένα Αμερικανό σε καλή ηλικία, με κίνητρο, εξαιρετικά ποσοστά πέρσι με την ΑΕΚ και κυρίως σε οικονομική τιμή.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News