Παναθηναϊκός: «Ήθελε άλλες δύο μεταγραφές για πρωτάθλημα»

Παναθηναϊκός: Τότε -μόνο- θα υπογράψει ο Γιοβάνοβιτς!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σηφάκης σχολιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και τονίζει ότι οι πράσινοι χρειάζονταν ακόμα δύο ποιοτικές μεταγραφές για να θεωρηθούν διεκδικητές του τίτλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη «Δημοκρατία»:

Ο Παναθηναϊκός έβαλε ποιότητα και στη μεσαία γραμμή με τον Ρούμπεν ως κόφτη, τον Ραμόν Λούντκβιστ ως «οκταροδεκάρι» και τον Ματέρους Βιτάλ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά και ως επιτελικός μέσος αλλά και στα αριστερά.

Μαζί με τους Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκη και τον Μαουρίσιο, που παίζει στο «8», οι «πράσινοι» έχουν γίνει τουλάχιστον στα χαρτιά -γιατί όλους θα τους δούμε στο χορτάρι- πολύ δυνατοί.

Κατά την προσωπική μας αποψή, οι «πράσινοι», για να θεωρηθούν διεκδικητές του τίτλου, χρειάζονταν ακόμα δύο ποιοτικές μεταγραφές, που δεν τις έκαναν. Έναν στόπερ που θα έκανε τη διαφορά και έναν σέντερ φορ με ικανότητα στο σκοράρισμα.

Η απόκτηση του Σάρλια για το στόπερ είναι περισσότερο για να συμπληρωθεί η τετράδα στα μετόπισθεν, παρά ο Κροάτης να πάρει μια θέση δίπλα στους Σένκεφελντ, Σάντσες και Πούγγουρα. Άρα ένας ποιοτικός στόπερ λείπει. Όσο για την επίθεση, μπορεί να δικαιωθεί ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος λέει ότι οι μέσοι θα ανεβάσουν τους επιθετικούς, αλλά μένει να το δούμε στα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο ο προπονητής του Παναθηναϊκού για να μοντάρει την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον το δικαίωμα να χάσει άλλη χρονιά. Όχι να βγει στην Ευρώπη, αυτό είναι υποχρέωσή του, αλλά να χτυπήσει στα ίσια πρωτάθλημα και κύπελλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News