Παναθηναϊκός: «Ίσως υπάρξει και αποχώρηση από το ρόστερ»

Βαθμολογία: Τετράδα και πάλι ο Παναθηναϊκός

Η… γκαντεμιά του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που αφορούσε τους κεντρικούς αμυντικούς του στον πρώτο γύρο, μεταφέρθηκε στους ακραίους αμυντικούς τώρα, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογάννης.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Χουάνκαρ. Υπάρχει μια κακοδαιμονία στον Παναθηναϊκό, όπως πριν το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τα στόπερ, τώρα με τα μπακ. Είναι ο Σάντσες με την κόκκινη, είναι ο Χουάνκαρ που έχει ένα προβληματάκι, υπάρχει το θέμα του Βαγιαννίδη που έπαθε την ζημιά χθες και θα μπορούσε να είναι στον πάγκο. Επέστρεψαν Μαουρίσιο και Καρλίτος βέβαια», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι δεδομένο πως υπάρχουν κεντρικά χαφ για τα οποία ενδιαφέρεται το «τριφύλλι», όπως και ακραία μπακ, ενώ ίσως υπάρξει και κάποια αποχώρηση παίκτη από το υπάρχον ρόστερ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News