Παναθηναϊκός - Ηρακλής κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-98 (Highlights/vid)

Να συνεχίσει το θετικό σερί στην Basket League και να παραμείνει πρώτος επιθυμεί ο «εξάστερος».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή (20:00), για την 13η αγωνιστική της Basket League. To «τριφύλλι» έδωσε τα πάντα για τη νίκη απέναντι στην Εφές, ωστόσο έπεσε στο τελευταίο δευτερόλεπτο (82-81). Πάντως, η εμφάνιση αυτή καθεαυτή αποτελεί μία πολύ καλή παρακαταθήκη για το μέλλον, αρχής γενόμενης από την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο Ηρακλής προσπαθεί να αποφύγει και φέτος τους μπελάδες, κάτι που δεν διαφαίνεται μέχρι στιγμής (τελευταίος με 11 βαθμούς). Σκληρές αναμνήσεις φέρνει στο θυμικό των παικτών του «γηραιού» το ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα, εντός 21ου αιώνα δεν έχουν κερδίσει ποτέ τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, ενώ η πιο πρόσφατη νίκη του Ηρακλή εντοπίζεται το 2005!

Παναθηναϊκός – Ηρακλής με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Ηρακλής κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Ήταν ένα δύσκολο, αλλά και ενδιαφέρον παιχνίδι, για όσους το παρακολούθησαν. Παρά το γεγονός πως χάσαμε και δη με τον τρόπο που αυτό συνέβη, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου επειδή έπαιξαν με χαρακτήρα και επέμειναν σε όλη την αναμέτρηση. Στο τέλος ήταν μόνο μια κατοχή, που δεν ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά και άτυχοι. Αυτά τα παιχνίδια πονάνε πάντα, όταν χάνεις έτσι», τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News