Παναθηναικος - Ιωνικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (21/8)

Παναθηναικος - Ιωνικος Live Streaming

Παναθηναικος – Ιωνικος Live Streaming | Panathinaikos – Ionikos Live Streaming: Στο «Απ. Νικολαΐδης» αρχίζει τις φετινές του υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή (21/08, 20:00) τον Ιωνικό.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος το καλοκαίρι, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν. Έπειτα από δύο παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας, ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε και πλέον άπαντες στο «τριφύλλι» έστρεψαν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

Φέτος το καλοκαίρι, έγιναν σημαντικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό. Έπειτα από αρκετά χρόνια, η ομάδα δείχνει ότι θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους κι αυτό μαρτυρούν και οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν. Η απόκτηση των Σπόραρ και Βέρμπιτς και η διαφαινόμενη του Μπερνάρντ παραπέμπουν σε παλιές, πιο καλές εποχές του συλλόγου.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους Μάγκνουσον, Γκάνεα και Λοντίγκιν. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις κινήσεις τους, αλλά δείχνουν ότι έστω κι αν διατήρησαν σε μεγάλο ποσοστό τον ίδιο κορμό με πέρυσι, θα είναι μία αρκετά διαφορετική, προς το καλύτερο, ομάδα! Super League Live Streaming

Διαφορετικός σε σχέση με πέρσι ο Ιωνικός

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ιωνικό, ο Γιοβάνοβιτς υπολογίζει τον Βέρμπιτς. Ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με τη Σλάβια, αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Γκάνεα και Κουρμπέλη. Ο Ρουμάνος αμυντικός είχε μία ίωση και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Κουρμπέλης θα δώσει κανονικά το «παρών».

Ο Ιωνικός πέρασε ένα… περίεργο καλοκαίρι. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του στην περσινή σεζόν, Άιας Άοσμαν, αν και είχε δεσμευτεί ότι θα μείνει, εν τέλει υπέγραψε στην Αδάνα Ντεμίρσπορ. Ωστόσο εκεί δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα περίμενε κι έριξε γέφυρες επιστροφής στη Νίκαια. Όλα δείχνουν ότι θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του συλλόγου, αρκεί βέβαια να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα.

Εν όψει του νέου πρωταθλήματος, ο στόχος παραμένει ο ίδιος με πέρυσι. Η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της κι αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν εν όψει της πρεμιέρας και ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Παναθηναικος – Ιωνικος Live Streaming: Συνεχίζονται τα «όχι»

Μετά το «όχι» στην Βερόνα για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο Παναθηναϊκός είπε ακόμη ένα. Αυτή τη φορά στην Τραμπζονσπόρ. Οι Τούρκοι κατέθεσαν πρόταση στους Πράσινους για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Όμως δεν τέθηκε καν θέμα διαπραγμάτευσης.

Το ποσό που έδινε το κλαμπ της Τραπεζούντας, ήταν περίπου 650.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και σταθερά διεθνή ποδοσφαιριστή, κρίθηκαν υπερβολικά λίγα. Έτσι η άρνηση ήταν κατηγορηματική και δίχως περιθώρια για συζήτηση. Μάλιστα στο Τριφύλλι έκριναν το ύψος της προσφοράς, υποτιμητικό για την αξία του ποδοσφαιριστή.

Αν στο προσεχές μέλλον επανέλθουν οι πρωταθλητές Τουρκίας με σαφώς αυξημένη πρόταση, ίσως να καθίσει ο Παναθηναϊκός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Θυμίζουμε πως η Τραμπζονσπόρ έχει μπροστά της ένα ματς για την είσοδο στους ομίλους του Champions League, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα με 2-1 απ’ την Κοπεγχάγη. Παίζοντας στην έδρα της. Πρόσφατα απέκτησε τον Μπάρντι απ’ την Λεβάντε, τον οποίο ήθελε κι ο Ολυμπιακός, αλλά και τον Μαρκ Μπάρτρα απ’ την Μπέτις. Έχει όμως τεράστιο πρόβλημα στους ανασταλτικούς χαφ, καθώς πλην του Μανώλη Σιώπη δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση στο ρόστερ της.

Το σερί του Τάσου Σιδηρόπουλου

Για όλες τις ΚΕΔ, ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι η ενδεδειγμένη λύση στο να κάνει… ποδαρικό με Παναθηναϊκό στη Super League. Ο έμπειρος ρέφερι για 3η σερί σεζόν, καλείται να κάνει και το δικό του… ποδαρικό στη Super League, διευθύνοντας αναμέτρηση του Τριφυλλιού. Η ΚΕΔ τον όρισε στο Παναθηναϊκός-Ιωνικός. Όπως είχε οριστεί στο Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός πριν δύο χρόνια (2020-21) και στο Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης της περασμένης σεζόν (2021-22). 

Παναθηναικος – Ιωνικος Live Streaming: Έκλεισε στην Λέγκια ο Καρλίτος

Ο 32χρονος μόλις υπήρξε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έκανε τη δική του ανάρτηση στα social media. Με ένα σύντομο μεν, αλλά συγκινητικό μήνυμα δε. Θέλοντας να πει το δικό του αντίο στην Ελλάδα και το Τριφύλλι. Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Καρλίτος:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν απόλαυση να είμαι μέρος αυτού του σπουδαίου κλαμπ. Πάντα θα σας έχω μαζί μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους του κλαμπ».

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τον Ιωνικό

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Super League 2022/23 με αντίπαλο τον Ιωνικό στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” (21/8/22, 8 μ.μ.), τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 στις 10 π.μ. Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET.  Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους».

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17.00.

Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

Όσοι θέλουν να παραλάβουν την κάρτα διαρκείας τους ανήμερα του αγώνα, θα μπορούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου (επί της Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα στη θύρα 3) 10 π.μ. – 4 μ.μ.».

Παναθηναικος – Ιωνικος Live Streaming | Links:

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/21_8_2022_20_00_panathinaikos_ionikos/47-1-0-26819

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News