Παναθηναϊκός - Ιωνικός 92-78: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 92-78: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απέναντι στον Ιωνικό για τη 2η αγωνιστική της Basketleague.

Κανονικά ήταν από τα ματς που δεν χρίζουν σχολιασμού για το μέγεθος, την ποιότητα και το μπάτζετ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, οι «πράσινοι» εμφάνισαν και στο πρωτάθλημα μερικές αδυναμίες του, που κρούουν το «καμπανάκι» για άμεση βελτίωση.

Σαφώς, δεν έπαιξε ο Γιώργος Παπαγιάννης στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Τριφυλλιού στη Basketleague, όμως, το να διεκδικεί ο Ιωνικός για 33 λεπτά το ματς απέναντι στο Τριφύλλι σηματοδοτεί την ανάγκη εύρεσης λύσεων εκ των έσω σε άμυνα και επίθεση. Επί παραδείγματι, το ποσοστό από τα 6,75μ. ήταν πάλι τραγικό με 8/26 σουτ (30%).

Δημήτρης Πρίφτης (7/10): Σωστά άφησε εκτός τον Παπαγιάννη. Δεν χρειαζόταν να ταλαιπωρηθεί ο Μεγαρίτης σέντερ απέναντι στον Ιωνικό. «Κερδίζει» πράγματα από τον Μαντζούκα, ενώ βάζει στο κλίμα και τον πιτσιρικά Αβδάλα. Δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στον Τζέρμαν, που σημείωσε 23 πόντους.

Κέντρικ Πέρι (3/10): Κακή βραδιά απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας. Θα μπορούσε πολλά παραπάνω σε 20 λεπτά συμμετοχής από τους 3 πόντους, τα 3 ριμπάουντ, τις 2 ασίστ για 1 λάθος, αλλά φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): Αν δεν ήταν εκείνος στο τέταρτο δεκάλεπτο με επτά συνεχόμενους πόντους να αυξήσει τη διαφορά σε διψήφια, τότε, ο Παναθηναϊκός πιθανώς να μην είχε ξεμπλοκάρει και να παιζόταν «θρίλερ» μέχρι και τα τελευταία λεπτά.

Οκάρο Γουάιτ (6/10): Κολύμπησε ξανά σε… βαθιά νερά ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ. Σκόραρε 16 πόντους με 6/11 σουτ, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ. Αντιμετώπισε μερικά θέματα στην άμυνα και αποβλήθηκε με 5 φάουλ.

Τζεχάιβ Φλόιντ (6,5/10): Πήρε αυξημένο χρόνο συμμετοχής λόγω της απουσίας του Παπαγιάννη και δικαίωσε τον Πρίφτη κάτω από το καλάθι του Ιωνικού με 100% ευστοχία (6/6 δίποντα). Στην άμυνα θέλει δουλειά.

Νεμάνια Νέντοβιτς (7/10): Ξεμπούκωσε μετά την εφιαλτική για εκείνον, διαβολοβδομάδα. Σημείωσε 16 πόντους με 3/9 τρίποντα και ζεστάθηκε ενόψει Τελ Αβίβ, εκεί όπου προσδοκά και εκείνος κάτι καλύτερο.

Ντάριλ Μέικον (6/10): Εκτέλεση και χρέη «άσου» λόγω των απουσιών των Μποχωρίδη και Φερέλ. Μοίρασε πέντε ασίστ, ενώ στο καθαρά εκτελεστικό ήταν χλιαρός με 9 πόντους.

Γιώργος Παπαγιάννης (-)

Βασίλης Καββαδάς (6/10): Μπορεί να μην πέτυχε καλάθι, αλλά δικαιολόγησε τον υπ αριθμόν ένα λόγο που αποκτήθηκε. Το ύψος του. Μάζεψε 6 ριμπάουντ σε 12 λεπτά συμμετοχής.

Λεωνίδας Κασελάκης (6/10): Απλά θετικός ο πρώην παίκτης του Προμηθέα Πατρών με 6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Νεοκλής Αβδάλας (6/10): Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα στην ηλικία των 15 ετών. Πήρε 1,5 λεπτό συμμετοχής στο τέλος και οφείλουν όλοι να τον ενθαρρύνουν!

Λευτέρης Μαντζούκας (7/10): Τον «χτίζει» ο Πρίφτης και οι «πράσινοι» τρίβουν τα χέρια τους. Πέτυχε δύο τρίποντα και συνολικά οκτώ πόντους. Θα γίνει και πιο σκληρός στη συνέχεια.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (3/10): Περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος ο Κουβανός και σε συνδυασμό με το χτύπημα που δέχθηκε την Παρασκευή από τον Ταβάρες, έμεινε πίσω.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News