Παναθηναϊκός: «Ηχηρές» αλλαγές στην ενδεκάδα με Βόλο

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (11/1, 16:30) τον Βόλο για τον επαναληπτικό του πρώτου παιχνιδιού του Κυπέλλου Ελλάδος της φάσης των «16».

Στη Μαγνησία και πιο συγκεκριμένα στο Βόλο ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Να θυμίσουμε πως στη Λεωφόρο οι πράσινοι είχαν επιβληθεί με 3-0 και πλέον είναι ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μάλιστα με βάσει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού αλλά και το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα. Στόχος του Σέρβου προπονητή είναι να δώσει ρυθμό σ’ όσους παίκτες δεν αγωνίζονται αρκετά αλλά και να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς.

Να θυμίσουμε πάντως πως στο πρώτο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είχε κατέβει με κανονική ενδεκάδα, πλην του Μπρινιόλι, καθώς ήταν το πρώτο ματς μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο κι έπειτα γιατί ο Γιοβάνοβιτς ήθελε να τελείωσει την πρόκριση σε μεγάλο βαθμό από τότε.

Το 3-0 δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να κάνει διαχείριση και να πάρει μια πρόκριση δίχως ιδιαίτερο κόπο. Από εκεί και πέρα στην ενδεκάδα για το ματς με τον Βόλο αναμένεται να δούμε τους Λοντίγκιν, Πούχατς, Ιωαννίδη και σίγουρα έναν εκ των Σάντσες-Βαγιαννίδη. Σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στα πρόσωπα της αρχικής σύνθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News