Παναθηναϊκός: Η βρώμικη δουλειά του Παλάσιος

Βιονικός Παλάσιος - Έχασε μόλις ένα ματς όλη τη σεζόν!

Παναθηναϊκός: Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος δεν έχει ξεκινήσει δυνατά την φετινή σεζόν όμως ο Αργεντίνος κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο τα οποία δεν φαίνονται.

Μιλάμε για ένα παίκτη ο οποίος παίζει για την ομάδα του και όχι για την πάρτη του και αυτό είναι το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει.

Είναι ελάχιστοι οι εξτρέμ οι οποίοι θα δεις να τρέχουν να μαρκάρουν σε όλο το γήπεδο με αυτοθυσία γι’αυτό και ο Ελ Τούκου είναι από τα πιο αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Και μπορεί αυτά τα στοιχεία να μην φαίνονται με γυμνό μάτι όμως για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζουν μεγάλο ρόλο.

Εκτός από τα παραπάνω ο Παλάσιος συνεχίζει να είναι ο καλύτερος τριπλέρ της ομάδας και ένας μόνιμος κίνδυνος για τους αντιπάλους.

Το ποσοστό επιτυχίας στις τρίπλες του ξεπερνάει το 70% ενώ σχεδόν πάντα δημιουργεί ευκαιρίες για να σκοράρει η ομάδα του.

Ακόμα, ο παίκτης είναι βιονικός καθώς δύσκολα τραυματίζεται και δεν καταλαβαίνει από κλωτσιές. Εδώ να σημειώσουμε ότι πέρσι αγωνίστηκε στα 44/45 παιχνίδια του Τριφυλλιού.

Στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι και χαρούμενοι για την προσπάθεια που κατέλαβαν πέρσι ώστε να αποκτήσουν τον Αργεντίνο.

Φυσικά , ευχή όλων είναι να είναι δυνατός και να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια.

Παναθηναϊκός: Αποθεραπεία λόγω φιλικού – Ατομικό ο Κώτσιρας

Ημέρα αποθεραπείας ήταν η Παρασκευή για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, λόγω του φιλικού «οικογενειακού» χαρακτήρα με την Κ19 που δόθηκε την Πέμπτη στο «Γ. Καλαφάτης».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News