Παναθηναϊκός: Η «βόμβα» Μπερνάρντ και το σενάριο για Ολυμπιακό

Μπερνάρντ: Παίρνει άμεσα φανέλα βασικού!

Τα τυπικά απομένουν για τελειώσει του Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό και να έρθει στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος, προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα.

Το μόνο που απομένει είναι οι ανταλλαγές εγγράφων προκειμένου να τελειώσει η μεγάλη μεταγραφή και να προγραμματιστεί η άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ωστόσο, σενάριο που ήρθε χθες στη δημοσιότητα, θέλει και τον Ολυμπιακό να ασχολείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση και μάλιστα όπως ανάφερε δημοσιογράφος γίνεται «μάχη»!

Ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο με ανάρτηση στο Twitter εμπλέκει στο παιχνίδι της απόκτηση του Μπερνάρ, εκτός από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας ότι το μέλλον του Βραζιλιάνου εξτρέμ είναι στην Ελλάδα.

«Ο Βραζιλιάνος Μπερνάρντ Ντουάρτε είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο επιθετικός της Αλ Σαρίγια διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αμφότερες οι ομάδες του προσφέρουν συμβόλαια μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Η τελική απόφαση θα είναι του παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λουίς Μέρλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News