Παναθηναϊκός: Η βαρβάτη πεντάδα που θα ξεκινά τα ματς

Παναθηναϊκός: Η βαρβάτη πεντάδα που θα ξεκινά τα ματς

Παναθηναϊκός: Αν και είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο, έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση για το πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στις επίσημες υποχρεώσεις του.

Σύμφωνα με αυτά που είδαμε στα φιλικά αλλά και στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, το Τριφύλλι αναμένεται να ξεκινάει τους αγώνες με μία πολύ δυνατή πεντάδα.

Αυτή πιθανότατα θα αποτελείται από τους Ουόλτερς, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Ουίλιαμς και Παπαγιάννη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει πάρα πολύ ενώ η συγκεκριμένη πεντάδα θεωρείται τουλάχιστον εξαιρετική.

Την ίδια ώρα θα έρχονται από τον πάγκο για να δώσουν λύσεις  ο Λι, ο Γκουντάιτις και φυσικά το 4άρι το οποίο θα αποκτηθεί σύντομα.

Ακόμα, οι Πρασίνοι έχουν και τον ελληνικό τους κορμό τον οποίο θέλουν να δουλέψουν ώστε να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Ο κορμός αυτός αποτελείται από τους Γιώργο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Μαντζούκα, Χουγκάζ, Μποχωρίδη και Σαμοντούροβ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς προσπαθεί κάτι πολύ τίμιο και ελκυστικό όμως θα πρέπει να υπάρξει υπομονή και πίστη καθώς ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δρόμο και δουλειά μπροστά του.

Την πρώτη θέση η Αρμάνι, τις… εντυπώσεις ο Παναθηναϊκός (vids)

Την πρώτη θέση στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κατέκτησε η Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό να κρατά την ικανοποιητική εκκίνησή του στο ματς και ένα καλό αμυντικό διάστημα στην γ’ περίοδο. 

Σε ένα πιο κλειστό σκορ σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Εφές με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να πάρει προβάδισμα ενός καλαθιού στο τέλος του δεκαλέπτου. Ο Ουόλτερς έκανε θεαματική εκκίνηση, ενώ έδειξε σε καλύτερη μέρα και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο Ουίλιαμς έμεινε σε χαμηλά επίπεδα, συγκριτικά με τον ημιτελικό.

Η Αρμάνι Μιλάνο ευτύχησε να πάρει προβάδισμα 7 πόντων στο ημίχρονο (33-40). Ένα κλέψιμο του Λι επανάφερε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι και ξεσήκωσε τον κόσμο στο ΟΑΚΑ (42-46). Με έμφαση στην άμυνα στο 3ο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός πλησίασε στο καλάθι (51-53) με τον Γκουντάιτις στην πεντάδα. Ο Παναθηναϊκός θα συμπληρώσει γρήγορα τα 4 φάουλ στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης με τον Ουίλιαμς να εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν σκορ ασφαλείας με τον Ντέιβις να καρφώνει σε 2ο χρόνο για το 56-66. Ο Ντέιβις ελαχιστοποίησε σημαντικά τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού για πρωτιά στο τουρνουά. Ο Τόμας εμφανίστηκε τη χειρότερη στιγμή στο παιχνίδι για να δώσει τη χαριστική βολή στους «πρασίνους» που ολοκληρώνουν με χαμόγελα το διήμερο στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 33-40, 53-58, 64-77

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News