Παναθηναϊκός: Η Θύρα 13 «έβαψε» πράσινο το Γουέμπλεϊ!

Παναθηναϊκός: Η Θύρα 13 «έβαψε» πράσινο το Γουέμπλεϊ!

Η Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου θέλησε να τιμήσει τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την 2α Ιουνίου του 1971, όταν τότε ο Παναθηναϊκός έγραψε την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας του αλλά και της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «πράσινων» άναψαν καπνογόνα, ύψωσαν σημαίες και φώναξαν συνθήματα για τον Παναθηναϊκό, ανεβάζοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο Facebook.

«ΕΧΩ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ…

Είναι τιμή να είμαι οπαδός σου, γι’ αυτό και ήμασταν εκεί για να τιμήσουμε όπως αρμόζει την επέτειο από τo μεγαλύτερο κατόρθωμα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την ομαδάρα του Πούσκας, για τους χιλιάδες πατεράδες μας που έκαναν καταπράσινο τον Τάμεση και όλο το Λονδίνο Θύρα 13 πριν από 50 ακριβώς χρόνια στον ίδιο χώρο, για πάρτη μας.

Άλλωστε αυτή ειδικά η μερα από τη ζωή μας ούτε σε 100 ζωές όλων των υπολοίπων. Τα χρόνια περνάνε, η ιστορία κυλάει, αλλά οι λέξεις ΠΑΟ ΘΥΡΑ 13 δε χάνουν ποτέ τη μαγεία γιατί έχουμε πάντα το Τριφύλλι στην καρδιά! Μισός αιώνας υπερηφάνειας για το ακατόρθωτο και “στο Γουέμπλεϊ βάλαμε φωτιά”.

Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News