Παναθηναϊκός: Η συνύπαρξη του Άντριους με τους δύο στην πεντάδα

«Παναθηναϊκός και Παρτίζαν για Άντριου Άντριους»

Δώδεκα ποντάκια …σβηστά στο φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας ο Αντριου Αντριους που έχει ανηφόρα μεγάλη να διαβεί για να πείσει τον οργανισμό ότι μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας.

Όχι τόσο επιθετικά (η σπεσιαλιτέ του είναι να σκοράρει), αλλά σε ζητήματα άμυνας. Ενθαρρυντικό ότι είναι παιδί με δυνατό πάνω μέρος του σώματος, κάτι που τον βοηθάει όταν καλείται να μαρκάρει ψηλότερους παίκτες.

Κάπως έτσι, την τελευταία τριετία δεχόταν μόλις 0.63 πόντους ανά κατοχή σε Post Up καταστάσεις στην άμυνα (0.72 φέτος), καλό νούμερο για περιφερειακό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτό έχει επίσης την δική του σημασία για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, έναν τεχνικό που θέλει οι παίκτες του να κυνηγούν την επαφή στην άμυνα.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι πώς θα μπορέσει να συνυπάρξει ο Αντριου στην ίδια πεντάδα με τον (εξαιρετικό αμυντικό, αλλά ύψους 1.83 μέτρων) Πάρις Λι, αλλά και με τον (ύψους 1.93 μέτρων, αλλά μέτριο αμυντικό) Νέιτ Γουόλτερς, ειδικά στην EuroLeague, όπου κάθε ομάδα ψάχνει κάθε μις-ματς.

Ο Αμερικανός είναι παίκτης που έψαχνε την ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξή του και ο Παναθηναϊκός του την έδωσε. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News