Παναθηναϊκός: Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Ενεργοποιήστε τα αποθέματα της υπομονής σας

Παρότι ακόμα είναι νωρίς για να κρίνουμε, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ιδέες, λογική και ρόστερ για να αποδειχθεί ο καλύτερος προπονητής των τελευταίων ετών στον Παναθηναϊκό.

Ήδη δείχνει στο κοινό της ομάδας ένα δρόμο που αρέσει, μα η στράτα αυτή είναι δύσκολη με κάμποσες στροφές που όσοι δουν μπροστά τους μπορεί να φοβηθούν.

Αναφερόμαστε σε ποδόσφαιρο στο οποίο η δημιουργία είναι σημαντικότερη από την άμυνα, οι συνεργασίες είναι κανόνας και η συμμετοχή όλων στην ανάπτυξή έχει μεγαλύτερη σημασία από την ατομική ενέργεια.

Μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο στο οποίο όταν χτίζεις ομάδα ξεκινάς από την επίθεση: ψάχνεις πρώτα ποιοι είναι αυτοί που θα βάλουν τα γκολ κι έπειτα όλα τα υπόλοιπα.

Δεν λέμε ότι είναι το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύουμε ότι είναι αυτό που ιστορικά ταιριάζει στον Παναθηναϊκό και το καταλαβαίνεις από την ευκολία με την οποία σε αυτό προσαρμόζονται οι περισσότεροι παίκτες: ήδη ο Αλεξανδρόπουλος δείχνει βελτιωμένος, τρίβουμε τα μάτια μας με τον Μπρινιόλι, τον Ρούμπεν, τον Βιτάλ, τον Καρλίτος, ως και οι Πούγγουρας-Σάρλια μας έκαναν…χαζούς με όσα πέτυχαν στο Καραϊσκάκη.

Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News