Παναθηναϊκός: Η «σύνδεση» της μεταγραφής Λοντίγκιν με… Κουτρουμπή!

Παναθηναϊκός: Η «σύνδεση» της μεταγραφής Λοντίγκιν με… Κουτρουμπή!

Ο ατζέντης που βρίσκεται πίσω από τη μεταγραφή του Γιούρι Λοντίγκιν στον Παναθηναϊκό και η σύνδεση με τον πρώην πράσινο, Γιώργο Κουτρουμπή.

Πιο συγκεκριμένα, διαβάζουμε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

Στην προκειμένη περίπτωση για το «γάμο» του Παναθηναϊκού με τον Γιούρι Λοντίγκιν, σημαντικό ρόλο έπαιξε ασφαλώς (και) ο εκπρόσωπος του 32χρονου τερματοφύλακα.

Και το όνομα αυτού, Αντώνης Ρίκκα (αριστερά στη φωτ.)

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, της Ξάνθης, του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, κυκλοφορεί με το κοστούμι του ατζέντη από την στιγμή που έλαβε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ένας από τους παίκτες που εκπροσωπεί είναι και ο Λοντίγκιν, για την μεταγραφή του οποίου επίσης δούλεψε στον τον Γενάρη του ΄21 στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παρεμπιπτόντως, τον Γενάρη του ΄18 ο ίδιος agent (αριστερά στη φωτ.) είχε συμμετοχή στη μεταγραφή του Γιώργου Κουτρουμπή από Σταντάρ Λιέγης κι ενώ νωρίτερα ο Έλληνας αμυντικός είχε κλείσει το κεφάλαιο της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Η «σύνδεση» της μεταγραφής Λοντίγκιν με… Κουτρουμπή!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News