Παναθηναϊκός: Η πρόβα ενδεκάδας ενόψει Ολυμπιακού

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης.

Ξεχωριστό πρόγραμμα έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός αποστολής για τον αγώνα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Η πρόβα ενδεκάδας

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι Διούδης, Χουάνκαρ, Μολό, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Νιάς, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News