Παναθηναϊκός: Η πρώτη διάγνωση για Σπόραρ

Σπόραρ: «Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά» (pic)

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Παναθηναϊκός, έφερε… Τούμπα τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντάς τον με 2-1 και ανατροπή, για την 6η αγωνιστική της Super League, έκανε το 6Χ6 και δείχνει ξεκάθαρα δείγματα ομάδας που «φωνάζει» ότι θέλει το πρωτάθλημα φέτος!

Την έκτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Super League σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Αν κι έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα (18′) – πρώτο του Πορτογάλου έπειτα από περίπου 14 μήνες – η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφερε τα πάνω κάτω στην Τούμπα χάρη στα δύο τέρματα του Αϊτόρ (51′, 73’πέν.), ο οποίος εφτασε τα έξι γκολ σε ισάριθμα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πλέον, οι πράσινοι έχουν… στραφεί και στον Σπόραρ, ο οποίοςέγινε αναγκαστική αλλαγή στο 86ο λεπτό, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για διάστρεμμα στο δεξί πόδι.

Αναμένεται να επανεκτιμηθεί από αύριο η κατάστασή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News