Παναθηναϊκός: Η πρόθεση του Γιαννακόπουλου και η... ανατροπή στα σχέδια!

Παναθηναϊκός: Η πρόθεση του Γιαννακόπουλου και η... ανατροπή στα σχέδια!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε το βράδυ της Τετάρτης (8/6) να στηρίξει με τη φυσική του παρουσία από το γήπεδο τον Παναθηναϊκό και να σταθεί «ασπίδα» έναντι των διαιτητών – σφαγέων μετά τα όσα προηγήθηκαν στη Λάρισα.

Πιο δραστήριος από ποτέ ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την τρέχουσα εβδομάδα, όσον αφορά τον Παναθηναϊκό. Εκείνος επέστρεψε στο προσκήνιο αμέσως μετά τον 4ο τελικό, αρχικά με το «ντου» στο γραφείο του Λιόλιου και στη συνέχεια παρευρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον 5ο τελικό με τη Λάρισα προκειμένου να προστατέψει την ομάδα.


Με ασφάλεια μπορεί να γραφτεί πως σχεδίαζε μέχρι και την πρώτη επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ σε επίσημο αγώνα του Παναθηναϊκού μετά από δύο χρόνια, να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις του και στους «τελικούς» με τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλειόταν, μάλιστα, το Σάββατο (8/6) να συνόδευε και την πράσινη αποστολή στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό με τους ερυθρόλευκους.

Μετά τις αποδοκιμασίες από τους 30-40 οπαδούς στο πέταλο στον αγώνα με τη Λάρισα, ουδείς γνωρίζει πως θα κινηθεί στη συνέχεια. Και σίγουρα δεν θα ήθελε και ο ίδιος να αποπροσανατολίσει την ομάδα στην προσπάθειά της στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη από τυχόν νέες αποδοκιμασίες και να χαλάσει το κλίμα. Πάντως, τόσο ο Παπαπέτρου, όσο και ο Βόβορας έμειναν ευχαριστημένοι από το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης επανεμφανίστηκε μετά από 2 χρόνια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News